fbpx

Wat ik eet op een willekeurige dag #5

unnamed file

Wat ik eet op een willekeurige dag

Zoals je ziet ben ik nog steeds ik Frankrijk en het is hier altijd heerlijk.

Ik geniet hier eigenlijk van alles. Ik geniet (meestal) van het weer, ik geniet van de natuur, ook de mensen zijn heel vriendelijk (ook al hoor ik vaak anders), het eten is hier heerlijk .

Vaak hoor ik, van dames die mijn programma volgen of dames die nog even willen wachten met het volgen van het programma tot dat ze thuis komen, dat ze niet “normaal” kunnen eten als ze op vakantie zijn. Of dat ze op vakantie niet willen lijnen en gewoon willen genieten.

Dit is een van de redenen waarom ik je wil laten zien dat je ook op vakantie en met een hele kleine keuken kan genieten van heerlijk eten zonder dat ik weer aankom. Ik eet meestal lekkere makkelijke recepten die in een mum van tijd op mijn bord liggen. Dit is heel makkelijk als je alleen bent, maar ook met een groot gezin is dit ideaal, want ook dan wil je niet de hele dag in de keuken staan.

Ik ga je weer meenemen op een doordeweekse dag

unnamed file

Vandaag ben ik de dag begonnen met 2 crackers met pindakaas en banaan.

Ik kon de dag heerlijk in het zonnetje beginnen. En ja…. hoe lekker en gevarieerd je hier in Frankrijk ook kan eten, de pindakaas heb ik lekker meegenomen vanuit Nederland 

unnamed file

Als tussendoortje heb ik een bakje druiven genomen. Lekker makkelijk op schoot tijdens het rijden.

Helaas is het gaan regenen, maar wel weer een super mooie route

unnamed file
unnamed file

Tussen de middag was het wel weer droog en zijn we even gestopt. Eigenlijk wildeik hier blijven, maar kon geen leuk plekje vinden om te overnachten en de voorspellingen waren hier ook niet zo goed.

We hebben hier dus even een rondje gelopen en wat rondgekeken.

Heerlijk geluncht met 2 gebakken eitjes op 2 crackertjes

unnamed file

Weer een stukje verder heb ik heerlijk weer buiten kunnen zitten en daar nog een carrotcake muffin gegeten. Die zijn zoooo lekker…

Heb je het recept gemist?

Je kan het recept hier vinden. 

En heb je het gemaakt? zou het super leuk zijn als je me tagt in een berichtje op insta of facebook @slimmerslank

unnamed file
unnamed file

Yehhh aangekomen in Argelés sur mer en het zonnetje schijnt weer volop

Heerlijk nog heet even aan het strsnd kunnen zitten en daarna deze lekkere wrap gemaakt.

Lekker simpel…

Er zit gehakt met tacokruiden op, paprika, mais, sla en tomaat.

Binnen 10 minuten was het klaar 

unnamed file

Ik kan het ook echt niet laten om chocola te laten staan hahaha

Gelukkig hoeft dat ook niet en heb ik ’s avonds een lekker kopje thee met een reepje kinderchocolade genomen

Zou jij willen stoppen met diëten en goed voor jezelf willen zorgen! Maar vind je het lastig om die stap te zetten?

Zou jij willen leren hoe je kan afvallen en toch alles kunnen blijven eten wat je lekker vind?


Wil jij afvallen met lekkere recepten en ook af en toe lekker kunnen snoepen?

Wil je een leefstijl die precies bij jou en je gezin past, zodat je lekker in je vel zit en in balans bent? Zonder gedoe. Zonder strenge regels. Zonder dieet. Zodat je weer lekker in je vel zit en je zelfverzekerd voelt.

Kom dan bij het makkelijk te volgen Slimmer Slank Programma waar je elke week een stukje leert welke voeding wel goed voor je is. Waar je wel veel van kan eten of waar je beter iets minder van kan nemen.

Waar jij alles mag eten, maar wel leert om de juiste keus te maken en vooral waarom je die wil maken.

Waar je ontdekt wat een fijne leefstijl is die bij je past. Waar je lekkere recepten vindt die makkelijk en snel klaar gemaakt zijn, en nog veel meer!

Slimmer Slank

12 weken programma

Heb jij alles al geprobeerd, maar wil je je nu écht weer fit voelen? Baal je van die extra kilo’s? Maar weet je ook dat je een streng dieet niet vol gaat houden? Zoek je simpele weekmenu’s die voor het hele gezin geschikt zijn? Dan help ik je graag. In mijn 12 weken programma krijg jij de tools aangereikt om eindelijk een gezonde en gelukkige leefstijl te bereiken én vol te houden. Tijdens dit programma ontdek je een leefstijl die bij jou leven past. Jouw resultaat: je hebt meer energie en je zit lekkerder in je vel. Elke week ontvang je een compleet nieuw weekmenu, heerlijke nieuwe recepten en een handige boodschappenlijst.  

Wil je meer weten?

Met Slimmer Slank stimuleer ik jou om gezonder te koken en focus hierbij op gerechten en ingrediënten waar je energie van krijgt. En ook af en toe snoepen mag. Zodat jij blijvend een aantal kilo afslankt en daardoor lekkerder in je vel komt.

Download het e-book hier!

slimmer slank pijltje
Scroll naar boven