fbpx

Wat ik eet op een willekeurige dag #4

unnamed file

Wat ik eet op een willekeurige dag

Deze week heb ik een dag gekozen waarin ik met de bus op pad ben en waar ik weer een schitterend wandeling heb gemaakt.

We hebben een prachtige route door de Pyreneeën gemaakt veel bochtjes en schitterende uitzichten.

Daarna zijn we met een kabelbaan naar boven gegaan om nog hoger de bergen in te gaan.

We hebben er echt van genoten

 

unnamed file

Vandaag ben ik de dag begonnen met weer een bakje kwark. 

Ik had niet zo heel veel meer dus het was een klein bakje van 100 gram. Daarin had ik wel wat blauwe bessen gedaan, nog wat gepofte spelt en een klein beetje kokos rasp.

Omdat het niet zo heel veel was heb ik er nog 2 pruimen bij gegeten. Die zijn nu ook heerlijk sappig en zoet.

unnamed file
unnamed file

We zijn dus weer een stuk verder gereden en hebben tijdens het rijden een handje tomaatjes genomen en een blikje Red Bull sugar free.

Hier ben ik echt gek op…… ja ik weet het… niet de gezondste keuze, maar ook als je dit met mate drinkt is het niet zo schadelijk voor je als dat wanneer iemand elke dag begint met een paar koppen koffie. Je zal me zeker vaker Red Bull zien drinken 😍 

De route die we hebben gereden was echt fantastisch mooi! Door de bergen naar boven. Hier kan ik echt van genieten.

unnamed file

Toen we boven aankwamen heb ik de bus weer op een mooi plekje kunnen zetten en zijn we naar het “dorpje” (2 huizen, 3 restaurantjes, een souvenir winkeltje en een kassa voor de tickets van de kabelbaan) gelopen. Hier heb ik kaartjes gekocht om met de kabelbaan en een treintje nog verder omhoog te kunnen komen. Het duurde nog even voor we naar boven konden en heb ik nog even een lunch klaargemaakt.

 Een heerlijke salade van veldsla, augurkjes, tomaatjes, komkommer, een eitje en blauwe bessen. 

Deze heerlijke salade is makkelijk om mee te nemen, makkelijk voor de lunch en ook lekker bij het avond eten als bijgerecht of lekker met rijst of gebakken aardappeltjes.

unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file

Boven op de berg hebben we ng een heerlijk stuk gewandeld en daar als tussendoortje deze maïs wafels van de jumbo genomen. Die had ik nog in de bus liggen. Ze waren wel allemaal in hele kleine stukjes hahaha

Thuis neem ik deze maïs wafels wel vaker. Ze zijn makkelijk om mee te nemen en bevatten ook niet zo heel veel calorieën 

unnamed file

Als avond eten heb ik een broodje hamburger gegeten.

Bij het bakken van de hamburger heb ik ook een uitje en courgette in kleine stukjes mee gebakken.

Op het broodje heb ik eerst wat veldsla gedaan, daarna het uitje met de courgette, de hamburger, nog wat komkommer en tomaatjes en daarboven nog een heel klein beetje geraspte kaas.

Dit smaakte heerlijk  

unnamed file
unnamed file

Als avondsnack had ik bij de thee nog een laatste bolletje genomen. Die kan je in de koelkast 2 weken bewaren.

Maar na een uurtje had ik eigenlijk nog wel lekkere trek en heb ik nog een paar plakjes komkommer met mozzarella en tomaat op.

Zou jij willen stoppen met diëten en goed voor jezelf willen zorgen! Maar vind je het lastig om die stap te zetten?

Zou jij willen leren hoe je kan afvallen en toch alles kunnen blijven eten wat je lekker vind? Wil jij afvallen met lekkere recepten en ook af en toe lekker kunnen snoepen?

Wil je een leefstijl die precies bij jou en je gezin past, zodat je lekker in je vel zit en in balans bent? Zonder gedoe. Zonder strenge regels. Zonder dieet. Zodat je weer lekker in je vel zit en je zelfverzekerd voelt.

Kom dan bij het makkelijk te volgen Slimmer Slank Programma waar je elke week een stukje leert welke voeding wel goed voor je is. Waar je wel veel van kan eten of waar je beter iets minder van kan nemen.

Waar jij alles mag eten, maar wel leert om de juiste keus te maken en vooral waarom je die wil maken.

Waar je ontdekt wat een fijne leefstijl is die bij je past. Waar je lekkere recepten vindt die makkelijk en snel klaar gemaakt zijn, en nog veel meer!

Slimmer Slank

12 weken programma

Heb jij alles al geprobeerd, maar wil je je nu écht weer fit voelen? Baal je van die extra kilo’s? Maar weet je ook dat je een streng dieet niet vol gaat houden? Zoek je simpele weekmenu’s die voor het hele gezin geschikt zijn? Dan help ik je graag. In mijn 12 weken programma krijg jij de tools aangereikt om eindelijk een gezonde en gelukkige leefstijl te bereiken én vol te houden. Tijdens dit programma ontdek je een leefstijl die bij jou leven past. Jouw resultaat: je hebt meer energie en je zit lekkerder in je vel. Elke week ontvang je een compleet nieuw weekmenu, heerlijke nieuwe recepten en een handige boodschappenlijst.  

Wil je meer weten?

Met Slimmer Slank stimuleer ik jou om gezonder te koken en focus hierbij op gerechten en ingrediënten waar je energie van krijgt. En ook af en toe snoepen mag. Zodat jij blijvend een aantal kilo afslankt en daardoor lekkerder in je vel komt.

Download het e-book hier!

slimmer slank pijltje
Scroll naar boven