fbpx

Wat ik eet op een willekeurige dag #2

Wat ik eet op een willekeurige dag

Wat ik eet op een willekeurige dag

Vandaag komt het 2de eetdagboek alweer online. Wat vliegt de tijd.

Zoals jullie misschien al wel weten ben ik op vakantie in Frankrijk met de bus. Hier heb ik dus wat minder mogelijkheden wat betreft het klaarmaken van mijn eten. 

Nu is ook nog eens mijn gasfles op en kook ik even op een 1 pittertje. Maar ondank dat ik en op reis ben en maar 1 kookpitje heb, wil ik wel zo goed mogelijk blijven eten. En dat gaat me best goed af.

Voor deze week heb ik een dag gekozen waar ik ook een schitterende wandeling heb gemaakt. 

Voor deze week heb ik gekozen voor de zondag

Wat ik eet op een willekeurige dag

Vandaag ben ik de dag weer begonnen met een bakje kwark. Kwark heb ik gekozen omdat ik het lekker vind, maar ook omdat er veel eiwitten inzitten en die helpen je bij het sporten of wandelen om je spieren te voeden.

Dit is wat er in het bakje zit: 

  • 200 gram Franse kwark
  • 10 gram gepofte spelt
  • 15 gram granberries
  • 5 gram pure hagelslag
Wat ik eet op een willekeurige dag

Tijdens de wandeling over hele mooie paadjes langs de kust met schitterende uitzichten heb ik even pauze genomen en een Muesli biscuit genomen van de lidl. 

Tijdens het wandelen drink ik ook veel water

Na ongeveer 7 kilometer te hebben gewandeld heb ik nog een keer pauze genomen en heb toen het 2de stukje genomen.

Wat ik eet op een willekeurige dag

Aan het einde van de wandeling was het lunch tijd en daar stond een kraampje en die verkochten deze heerlijke volkoren pannenkoek.

Het liefste had ik hem met nutella genomen, maar die hadden ze niet hahaha dus toen maar gewoon een naturel pannenkoek genomen. Hij smaakte wel heel erg lekker

Wat ik eet op een willekeurige dag

Als middag tussendoortje heb ik 2 rijstwafels genomen met 1 plakje kaas en komkommer

Wat ik eet op een willekeurige dag

Lekker een makkelijke maaltijd in de avond.

Macaroni met groente en hamblokjes

 

Wat ik eet op een willekeurige dag

In de avond nog een handje met snacktomaatjes genomen.

Met een mooi uitzicht vanuit de bus

Zou jij willen stoppen met diëten en goed voor jezelf willen zorgen! Maar vind je het lastig om die stap te zetten?

Wil jij afvallen met lekkere recepten en ook af en toe lekker kunnen snoepen?

Wil je een leefstijl die precies bij jou en je gezin past, zodat je lekker in je vel zit en in balans bent? Zonder gedoe. Zonder strenge regels. Zonder dieet. Zodat je weer lekker in je vel zit en je zelfverzekerd voelt.

Kom dan bij het makkelijk te volgen Slimmer Slank Programma waar je elke week een stukje leert welke voeding wel goed voor je is. Waar je wel veel van kan eten of waar je beter iets minder van kan nemen.

Waar jij alles mag eten, maar wel leert om de juiste keus te maken en vooral waarom je die wil maken.

Waar je ontdekt wat een fijne leefstijl is die bij je past. Waar je lekkere recepten vindt die makkelijk en snel klaar gemaakt zijn, en nog veel meer!

Slimmer Slank

12 weken programma

Heb jij alles al geprobeerd, maar wil je je nu écht weer fit voelen? Baal je van die extra kilo’s? Maar weet je ook dat je een streng dieet niet vol gaat houden? Zoek je simpele weekmenu’s die voor het hele gezin geschikt zijn? Dan help ik je graag. In mijn 12 weken programma krijg jij de tools aangereikt om eindelijk een gezonde en gelukkige leefstijl te bereiken én vol te houden. Tijdens dit programma ontdek je een leefstijl die bij jou leven past. Jouw resultaat: je hebt meer energie en je zit lekkerder in je vel. Elke week ontvang je een compleet nieuw weekmenu, heerlijke nieuwe recepten en een handige boodschappenlijst.  

Wil je meer weten?

Met Slimmer Slank stimuleer ik jou om gezonder te koken en focus hierbij op gerechten en ingrediënten waar je energie van krijgt. En ook af en toe snoepen mag. Zodat jij blijvend een aantal kilo afslankt en daardoor lekkerder in je vel komt.

Download het e-book hier!

slimmer slank pijltje
Scroll naar boven