fbpx

Wat ik eet op een willekeurige dag #1

unnamed file

Wat ik eet op een willekeurige dag

Altijd vertel ik jullie dat je alleen op gewicht kan blijven als je ook wel eens iets snoept of een keer iets eet wat niet gezond is. Dat je best een keer mee kan doen met een bbq of een lekker drankje drinken met vriendinnen.

Toch denken nog steeds heel veel mensen dat ik alleen maar gezonde dingen eet en natuurlijk eet ik die ook. Ik hou van de afwisseling en sinds ik zo eet blijf ik op een gezond gewicht.

Het lijkt me dus leuk om met jullie te delen wat ik allemaal op een dag eet. Ik pak elke week een willekeurige dag en schrijf dan precies op voor jullie wat ik op die dag allemaal eet. 

 

Dan begin ik gelijk maar met een dag uit deze week…

Deze week is het de zaterdag

Omdat ik mijn reis van 2 maanden in de camper ben begonnen is het niet een standaard zaterdag voor mij. Vaak in het weekend eet ik net even iets anders als op een doordeweekse dag, maar door de vakantie is alles een beetje anders

Ontwerp zonder titel

De dag ben ik begonnen met 200 gram Franse kwark met daarin 1 theelepel honing, 10 druiven, 10 gram granola en 1 theelepel chiazaadjes. In deze beker lijkt het niet zo heel veel, maar het is een grote beker haha

Ontwerp zonder titel

Onderweg heb ik 2 pruimen genomen. Heerlijk zoet en zacht

Ontwerp zonder titel

Nog een klein stukje rijden voor we op onze bestemming zijn en als lunch 2 meergranen crackers gegeten van de lidl en een beetje havarine erop. 1 plakje jonge kaas en wat snoep tomaatjes erbij

Ontwerp zonder titel

Op de plaats van bestemming heb ik nog een heerlijke wandeling gemaakt en daar hebben we nog even gezeten en van het uitzicht genoten.

Mijn 2de tussendoortje van die dag waren 2 muesli biscuit koekjes met chocola van de lidl

aardappels

Als avond maaltijd heb ik wat aardappelblokjes met rozemarijn gebakken en wat blokjes kip erbij gedaan.

En als groente had ik een potje met doperwtjes en peentjes erbij gedaan. Lekker simpel, maar wel voedzaam.

Ontwerp zonder titel

Mijn avondsnackje was een heerlijk reepje merci. Samen met een kopje thee kan ik daar heerlijk van genieten..

Zou jij willen stoppen met diëten en goed voor jezelf willen zorgen! Maar vind je het lastig om die stap te zetten?

Wil jij afvallen met lekkere recepten en ook af en toe lekker kunnen snoepen?

Wil je een leefstijl die precies bij jou en je gezin past, zodat je lekker in je vel zit en in balans bent? Zonder gedoe. Zonder strenge regels. Zonder dieet. Zodat je weer lekker in je vel zit en je zelfverzekerd voelt.

Kom dan bij het makkelijk te volgen Slimmer Slank Programma waar je elke week een stukje leert welke voeding wel goed voor je is. Waar je wel veel van kan eten of waar je beter iets minder van kan nemen.

Waar jij alles mag eten, maar wel leert om de juiste keus te maken en vooral waarom je die wil maken.

Waar je ontdekt wat een fijne leefstijl is die bij je past. Waar je lekkere recepten vindt die makkelijk en snel klaar gemaakt zijn, en nog veel meer!

Slimmer Slank

12 weken programma

Heb jij alles al geprobeerd, maar wil je je nu écht weer fit voelen? Baal je van die extra kilo’s? Maar weet je ook dat je een streng dieet niet vol gaat houden? Zoek je simpele weekmenu’s die voor het hele gezin geschikt zijn? Dan help ik je graag. In mijn 12 weken programma krijg jij de tools aangereikt om eindelijk een gezonde en gelukkige leefstijl te bereiken én vol te houden. Tijdens dit programma ontdek je een leefstijl die bij jou leven past. Jouw resultaat: je hebt meer energie en je zit lekkerder in je vel. Elke week ontvang je een compleet nieuw weekmenu, heerlijke nieuwe recepten en een handige boodschappenlijst.  

Wil je meer weten?

Met Slimmer Slank stimuleer ik jou om gezonder te koken en focus hierbij op gerechten en ingrediënten waar je energie van krijgt. En ook af en toe snoepen mag. Zodat jij blijvend een aantal kilo afslankt en daardoor lekkerder in je vel komt.

Download het e-book hier!

slimmer slank pijltje
Scroll naar boven