fbpx

Sperzieboontjes met tomaat en spekjes

Ontwerp zonder titel

Sperzieboontjes met tomaat en spekjes

Ontwerp zonder titel

Dit super makkelijke, goedkope, snelle en vooral lekkere recept heb ik op mijn reis gemaakt. Je kan hier nog heerlijk wat gebakken aardappelblokjes of rijst bij doen

Dit heb je nodig:

  • 150 gram sperziebonen
  • 25 gram spekblokjes
  • 6 cherrietomaatjes
  • 20 gram cashewnoten
  • aardappelblokjes of rijst voor erbij

Zo maak je het:

Dop de sperzieboontjes af en kook ze daarna ongeveer 8 minuutjes. Snijd intussen de tomaatjes in kleinere stukjes. Als de boontjes 8 minuten gekookt hebben laat je ze uitlekken in een vergiet. Doe de spekjes in een pan en bak deze in hu eigen vet een klein beetje knapperig. Doe de sperzieboontjes, de tomaatjes en de cashewnoten erbij en bak alles nog even tot het allemaal heet is.

Zou jij willen stoppen met diëten en goed voor jezelf willen zorgen! Maar vind je het lastig om die stap te zetten?

Wil jij afvallen met deze lekkere recepten?

Wil je een leefstijl die precies bij jou en je gezin past, zodat je lekker in je vel zit en in balans bent? Zonder gedoe. Zonder strenge regels. Zonder dieet. Zodat je weer lekker in je vel zit en je zelfverzekerd voelt.

Kom dan bij het makkelijk te volgen Slimmer Slank Programma waar je elke week een stukje leert welke voeding wel goed voor je is. Waar je wel veel van kan eten of waar je beter iets minder van kan nemen.

Waar jij alles mag eten, maar wel leert om de juiste keus te maken en vooral waarom je die wil maken.

Waar je ontdekt wat een fijne leefstijl is die bij je past. Waar je lekkere recepten vindt die makkelijk en snel klaar gemaakt zijn, en nog veel meer!

Slimmer Slank

12 weken programma

Heb jij alles al geprobeerd, maar wil je je nu écht weer fit voelen? Baal je van die extra kilo’s? Maar weet je ook dat je een streng dieet niet vol gaat houden? Zoek je simpele weekmenu’s die voor het hele gezin geschikt zijn? Dan help ik je graag. In mijn 12 weken programma krijg jij de tools aangereikt om eindelijk een gezonde en gelukkige leefstijl te bereiken én vol te houden. Tijdens dit programma ontdek je een leefstijl die bij jou leven past. Jouw resultaat: je hebt meer energie en je zit lekkerder in je vel. Elke week ontvang je een compleet nieuw weekmenu, heerlijke nieuwe recepten en een handige boodschappenlijst.  

Wil je meer weten?

Met Slimmer Slank stimuleer ik jou om gezonder te koken en focus hierbij op gerechten en ingrediënten waar je energie van krijgt. En ook af en toe snoepen mag. Zodat jij blijvend een aantal kilo afslankt en daardoor lekkerder in je vel komt.

Download het e-book hier!

slimmer slank pijltje
Scroll naar boven