fbpx

Referenties

“Ben super blij dat ik ben overgehaald door mijn dochter om het Slimmer Slank programma ben gaan volgen, en kan het iedereen aanraden.”

Hoi allemaal.  Ik ben dankzij mijn dochter in contact gekomen met Slimmer Slank. Waar ik zeer sceptisch tegenover stond. Toch maar gaan proberen, in maart samen met mijn dochter. Ik woog 87 kilo bij een lengte van 163cm. We hebben gekozen voor het deluxe programma. Dit is het 12 weken programma inclusief de groente, fruit, bessen en Omega capsules. Zo leerde ik ook mijn coach Laura Bal kennen   (Top vrouw)   Na het gratis ebook (en hee daarvan al 2,7 kilo afgevallen) begonnen met het programma. Tja dan wat moest ik eten , nou dat was makkelijk 12 weken de weekmenu s gevolgd   Ze zijn makkelijk te maken , en veel variatie. De kilo s gingen er makkelijk af. Mocht ik in die weken uiteten jazeker wel ook gewoon gedaan, snoepen? Er staan heerlijke tussendoortjes bij de recepten die makkelijk te maken en gezond zijn.   Soms toch een dipje maar daar had ik mijn dochter en Laura Bal voor. Wat een fijne steun had ik aan beide. Eind September yes mijn doel 70 kilo gehaald, wat was ik blij, toch iets gevonden waarvan je afvalt en toch lekker kunt blijven eten. Tot november gewoon de menu’s blijven volgen en nog drie kilo afgevallen. Alles gaat me nu een stuk makkelijker af. Kan makkelijker met mijn hond trainen en wedstrijden lopen zonder dat ik aan het eind lucht te kort kom. De feestdagen zijn we zonder problemen doorgekomen. Tijd waarin ik best wel veel lekkere dingen heb gegeten en gesnoept heb. Ben super blij dat ik ben overgehaald door mijn dochter om het Slimmer Slank programma ben gaan volgen, en kan het iedereen aanraden.

review

Mieke Thijssen Duits

“Naast dat ik een aantal kilo’s ben afgevallen, voel ik me ook weer fitter.”

Laura heeft me heel erg geholpen met het 12 weken programma, naast dat ik een aantal kilo’s ben afgevallen, voel ik me ook weer fitter. Ik heb het 12 weken programma gevolgd en heb ook de groente en fruit en bessen capsules genomen.

Natasja

“Het is lekker en gevarieerd, ik hoef niet uren in de keuken te staan en mijn man en kinderen eten gewoon lekker mee.”

Toen ik het programma tegen kwam was ik best wel een beetje sceptisch, ik dacht alweer zo’n dieet die ik ga volgen wat uiteindelijk niet vol te houden is. Het bleef in mijn hoofd zitten en heb het toch aangeschaft. Dit had ik beter gelijk kunnen doen, want ik wil niet meer anders eten. Het is lekker en gevarieerd, ik hoef niet uren in de keuken te staan en mijn man en kinderen eten gewoon lekker mee. Ik ben nu klaar met het programma en heb mijn streefgewicht gehaald.. Nu eet ik nog steeds op deze lekkere manier, want dit kan je zo blijven eten

Petra

“Ik ben pas een week bezig met dit programma en ben nu al 1,5 kilo afgevallen.”

Ik ben pas een week bezig met dit programma en ben nu al 1,5 kilo afgevallen. Ik ben super blij dat ik dit toch gedaan heb, deze week zo lekker gegeten, dit ga ik wel volhouden zo.

Marcha

Voor en na foto's van Laura

laura voor

Voor >

slimmer slank

< Na

slimmer slank

Wil je meer weten?

Met Slimmer Slank stimuleer ik jou om gezonder te koken en focus hierbij op gerechten en ingrediënten waar je energie van krijgt. En ook af en toe snoepen mag. Zodat jij blijvend een aantal kilo afslankt en daardoor lekkerder in je vel komt.

Voor en na foto's van Mieke

mieke voor

Voor >

mieke na

< Na

Scroll naar boven