fbpx

Van altijd op dieet, naar lekker eten en afvallen zonder gedoe

Binnen 12 weken creëer jij een gezonde levensstijl die bij jou past. Je krijgt daardoor meer energie, een beter humeur en je valt blijvend 0.5 tot 1 kilo af. 

slimmer slank

Je wilt graag wat kilo’s afvallen, maar…

slimmer slank

Wat als ik jou vertel dat het ook anders kan

Je kunt het zelf blijven proberen. Je kan nog meer diëten gaan volgen of het dieet waar je ooit iets mee bent afgevallen (en daarna alles er weer aan hebt gegeten) nog een keertje doen. Ik kan je dan beloven dat je over drie maanden nog in deze frustrerende situatie zit. Of je kunt het nu echt gaan veranderen en op een makkelijke en leuke manier die kilo’s kwijt gaan raken.

Ik ken mijn klanten en ik weet dat jij nu denkt: “Alweer een ander dieet wat me geld kost en weer niet zal werken” of “Waarom zal het deze keer wel lukken?” Besef dat dit een grote valkuil is van veel andere dames die willen afvallen. Een aantal jaren geleden stond ik in jouw schoenen. Echter viel ik door deze denkwijze geen gram af, omdat ik simpelweg niet wist dat ik meer en lekkerder kon eten als wat ik toen deed. Dankzij het voedingspatroon wat ik nu eet ben ik al 5 jaar op een mooi en gezond gewicht en is mijn huid stralend veranderd.

Je hebt dus twee keuzes: Je gaat weer alleen een dieet volgen en je komt er over 3 maanden achter dat je nog steeds in het zelfde cirkeltje zit van weinig saai eten en niks afvallen; of je start met lekker gezond eten met af en toe iets snoepen waarbij je ook nog eens wat kilo’s afvalt en daarna op een gezond gewicht blijft.

Ik hoef jou niet te vertellen dat dit de leukste en snelste manier naar afslanksucces is 😊 Laat mij je helpen! In de afgelopen jaren heb ik zelf op deze manier gegeten en ben daardoor op een gezond gewicht gekomen en gebleven. Ik heb heerlijk kunnen eten en nooit meer hoeven zeggen dat ik aan de lijn doe. Met dit programma heb ik al vele dames kunnen helpen om dit zelfde resultaat te behalen.

“Door het volgen van het programma van Laura ben ik 20 kilo afgevallen. Nu na een jaar ben ik nog steeds op hetzelfde gewicht. Ik had nooit gedacht dat het zo makkelijk zou zijn”

Mieke Thijssen Duits

Over mij

Mijn naam is Laura en woon samen met mijn twee hondjes Max en Tonny. Het is heerlijk om met deze twee schatjes te wandelen in het bos of op het strand. Sinds mijn 13de ben ik al bezig met voeding. Ik ging in al die jaren van het ene naar het andere dieet. Uiteindelijk werd ik hier alleen maar dikker en dikker van. Toen ik ook nog eens stopte met roken liep het de spuigaten uit… Ik was bijna 100 kilo. Ik ben weer verschillende diëten gaan volgen en dit hielp ook weer niet.

Totdat ik de knop heb omgezet en heb ik gezegd dat ik nooit meer zou gaan lijnen! Ik heb er toen voor gekozen om mezelf geen strenge restricties op te leggen. Dat werkte! Ik heb een gezond eetpatroon ontwikkeld en door zo te eten zoals ik nu doe ben ik nog steeds op hetzelfde gewicht en mijn huid is veel mooier geworden.

Vroeger was ik geen ster in de keuken en moest het eten wat ik wilde maken makkelijk zijn en ook voor iedereen zodat ik niet voor iedereen iets anders hoefde klaar te maken. Het moest ook snel klaar zijn en vooral niet te ingewikkeld. Hier heb ik nu mijn ritme in gevonden. De recepten die ik maak zijn heerlijk, maar vooral gezond en makkelijk.

Hierdoor besloot ik Slimmer Slank op te zetten. Vanuit passie help ik nu andere vrouwen om op een makkelijke manier een aantal kilo’s blijvend af te slanken. Met Slimmer Slank stimuleer ik jou om gezonder te koken en focus hierbij op gerechten en ingrediënten waar je energie van krijgt! Zelfs af en toe snoepen mag nog steeds!

slimmer slank

Hoe ziet het Slimmer Slank programma eruit?

slimmer slank

“Laura heeft mij laten zien dat afvallen heel leuk kan zijn en elke dag eet ik super lekker zonder dat ik honger heb. Ik ben al een paar weken bezig met het programma en ik ben ook al een paar kilo afgevallen. Ik vind het super makkelijk om de gerechten klaar te maken en ik kan dit eten met het hele gezin”

Chantal

Voor en na foto's van Mieke

mieke voor

Voor >

mieke na

< Na

Wat is de investering voor dit programma?

€197

Dames die het programma volgen verliezen 2x keer meer gewicht dan wie zelfstandig aan de slag gaat

Referenties

“Ik ben pas een week bezig met dit programma en ben nu al 1,5 kilo afgevallen.”

Ik ben pas een week bezig met dit programma en ben nu al 1,5 kilo afgevallen. Ik ben super blij dat ik dit toch gedaan heb, deze week zo lekker gegeten, dit ga ik wel volhouden zo.

Marcha

“Naast dat ik een aantal kilo’s ben afgevallen, voel ik me ook weer fitter.”

Laura heeft me heel erg geholpen met het 12 weken programma, naast dat ik een aantal kilo’s ben afgevallen, voel ik me ook weer fitter. Ik heb het 12 weken programma gevolgd en heb ook de groente en fruit en bessen capsules genomen.

Natasja

“Het is lekker en gevarieerd, ik hoef niet uren in de keuken te staan en mijn man en kinderen eten gewoon lekker mee.”

Toen ik het programma tegen kwam was ik best wel een beetje sceptisch, ik dacht alweer zo’n dieet die ik ga volgen wat uiteindelijk niet vol te houden is. Het bleef in mijn hoofd zitten en heb het toch aangeschaft. Dit had ik beter gelijk kunnen doen, want ik wil niet meer anders eten. Het is lekker en gevarieerd, ik hoef niet uren in de keuken te staan en mijn man en kinderen eten gewoon lekker mee. Ik ben nu klaar met het programma en heb mijn streefgewicht gehaald.. Nu eet ik nog steeds op deze lekkere manier, want dit kan je zo blijven eten

Petra

Wat ontvang je in dit programma?

Een impressie van de gerechten en weekmenu's

Veelgestelde vragen

De dagmenu’s zijn altijd voor één persoon, tenzij anders vermeld. Maar het is heel makkelijk om dit te verdubbelen als je met 2 personen eet of aan te passen naar het aantal mensen die er mee-eten.

Ja je kan de menu’s zo aanpassen zodat je hele gezin mee kan eten. Ook de tussendoortjes zijn gezond voor iedereen.

De recepten zijn snel en makkelijk te maken met ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kan kopen.

Jazeker val je dan nog af!!! Je kunt best af en toe snoepen. Door jezelf af en toe wat te snoepen toe te staan, zorg je ervoor dat eetbuien buiten de deur blijven.

Ja, dat kan zeker! Gebruik dan de variatielijst om de betreffende producten te vervangen voor een gelijkwaardige variant.

Je kunt de weekmenu’s prima volgen als je vegetariër bent. Vlees bij het diner kun je vervangen door vleesvervangers. Deze producten bevatten een flinke portie eiwitten, zoals ook bij vlees het geval is. Je kunt ook kiezen voor plantaardige producten zoals tofu en tempé. Vleeswaren voor op brood kun je vervangen door vegetarische vleeswaren, maar kaas, ei, vis en groente zijn ook prima opties. Probeer hierin zoveel mogelijk te variëren.

Bij dit programma ben je zeker niet op dieet, maar ga je weer op een leuke en gezonde manier eten. Wanneer je zin hebt om meer te eten kan je gerust wat meer groente en fruit eten. Je kan ook een groot glas water drinken dat vult ook en het is weer een gezonde keus.

Nee, alle ingrediënten kan je gewoon in de supermarkt kopen. De ingrediënten komen ook terug in andere recepten zodat je niks hoeft weg te gooien

Jazeker! Het is juist gezellig om met het hele gezin te eten en de recepten zijn voor het hele gezin en iedereen al er van smullen

Uiteten gaan hoort er ook bij, het is gezellig om een keer uit eten te gaan. Dus gewoon doen!!

Scroll naar boven