fbpx
slimmer slank

Hoi allemaal

Eerst even voorstellen,
mijn naam is Laura

Ik woon samen met mijn hondjes Max en Tonny. Het is heerlijk om met deze twee schatjes te wandelen in het bos of op het strand en samen met Tonny doe ik aan agility. Ook houden we heel erg van reizen en gaan we er binnenkort op uit met de camper.

Het keerpunt kwam, toen ik met mezelf afsprak om nooit meer te gaan lijnen. Ik besloot om mezelf geen strenge restricties meer op te leggen.

En dat werkte! Fastforward naar vandaag, ben ik 45 kilo kwijt en geniet ik van het leven. Ik heb een gezond eetpatroon waar ik heel lekker en gezond eet en af en toe ook eens een keer een stukje taart op een verjaardag of een stukje chocola bij de thee. 

Mijn weekmenu’s zijn daarom gebaseerd op de 80/20 regel. Dat betekent dat ik voor 80% gezond en lekker eet en voor 20% lekker maar niet perse gezond. Ik denk dat het bijna onmogelijk is om echt alleen maar gezond te eten. 

Bijkomend voordeel is ook nog eens dat mijn huid er stukken beter op is geworden. Ik heb rosacea, dat is een huidziekte waarbij je in je gezicht veel roodheid hebt en er kunnen ook ontstekingen bij komen. Dit heeft veel pijn gedaan en andere mensen vroegen me heel vaak “wat heb je op je neus?” of ze zeiden “Nou.. je bent goed verbrand door de zon” terwijl ik geen zon had gezien. Ik vond het best wel erg dat ik dat had. Ik kom hier waarschijnlijk niet helemaal meer vanaf, maar het is echt zoveel beter geworden door gewoon normaal te eten. Ik vind het nu ook niet erg meer om op de foto te staan.

slimmer slank

Ik ben geen ster in de keuken, maar met deze recepten heb ik in een handomdraai een heerlijke gezonde maaltijd op tafel.

Tot mijn 40ste had ik niet of nauwelijks gekookt en vond dit ook best lastig. Dit kwam omdat ik er geen tijd voor had.  Het moest allemaal maar snel snel snel.. de maaltijden die ik dan maakte waren of te zwart of nog niet gaar. Ik was dus echt geen ster in de keuken! Nu vind ik het super leuk om te doen. Het eten wat ik nu klaar maak is vooral heel erg simpel om te maken. Het moet ook lekker snel klaar zijn. Hier heb ik nu ook mijn ritme in gevonden. De recepten die ik nu maak zijn heerlijk en vooral gezond en makkelijk te maken.

Daardoor besloot ik Slimmer Slank op te zetten. Vanuit passie help ik nu andere vrouwen om op een makkelijke manier een aantal kilo’s blijvend af te slanken. Het helpen om mensen weer blij en gezond te krijgen is echt super om te doen. Ik krijg hier zoveel voldoening van… De mensen die het programma volgen zijn super enthousiast, ik krijg vaak een berichtje van iemand hoe het gaat en dan is mijn dag weer helemaal goed. Het is fijn om samen met andere leuke recepten te delen en andere mensen weer te stimuleren. Door alle leuke reacties is het voor mij echt weer een feestje om iedereen te kunne helpen 

Wil je meer weten?

Met Slimmer Slank stimuleer ik jou om gezonder te koken en focus hierbij op gerechten en ingrediënten waar je energie van krijgt. En ook af en toe snoepen mag. Zodat jij blijvend een aantal kilo afslankt en daardoor lekkerder in je vel komt.

Download het e-book hier!

slimmer slank pijltje
Scroll naar boven